راهنمای ساده انتخاب منو تالار عروسی در تهران

راهنمای ساده انتخاب منو تالار عروسی در تهران

انتخاب منو تالار عروسی یکی از مهم‌ترین بخش‌های پروسه حجیم و پرمشغله جشن عروسی است. در این میان سلیقه‌های مختلف اجازه یک انتخاب راحت و بی‌دغدغه را از زوجین گرفته و آن‌ها را برای رسیدن به نتیجه نهایی با چالش مواجه می‌سازد. نمی‌توان از این حقیقت غفلت ورزید که انتخاب یک منو خاص یعنی معرفی دیدگاه و شأن اجتماعی عروس و داماد، ازاین‌رو نه‌تنها برای زوجین بلکه برای خانواده‌های آن‌ها نیز انتخاب منو بسیار مهم و موردبحث است.

گزینه‌های موجود برای انتخاب منو تالار عروسی

برای آنکه بتوانید، یک مجلس عروسی را بر گذار نمایید، گزینه‌های مختلفی برای انتخاب منو در مقابل دارید که هر یک دارای معایب و مزایای به‌خصوص خود هستند. بامطالعه آن‌ها درمی‌یابید که کدام موردشان باسلیقه، بودجه و سبک فرهنگی شما سازگاری بیشتری داشته و برای شما بهترین گزینه محسوب می‌شوند.

  • منو سالن عقد های تهران به شیوه سرو دیس:

شیوه سرو دیس به علت اینکه تداعی‌کننده همان محیط خانوادگی است برای بسیاری مطلوب است. در این روش دیس‌ها و کاسه‌های برنج و خورشت بر روی میز متناسب با تعداد نفرات چیده شده و افراد خود مسئول سرو آن برای دوستان و آشنایانشان هستند. انتخاب منو سالن عقدهای تهران  بر اساس سرو دیس به علت عدم رسمیت، امکان چینش چند نوع غذای مختلف متناسب با ذائقه مهمان‌ها و ایجاد صمیمیت بیشتر بین حاضرین از مزایایی است که بسیاری باوجود هزینه بالاتر این روش را انتخاب و اجرا می‌کنند.

برای و محضر که استفاده بیشتری دارد این مورد استفاده میشود و غذا شیک تری سرو می شود.

  • منو باغ تالارهای تهران به شیوه پرسی:

در این روش غذاها به‌صورت پُرسی سرو و در مقابل مهمانان بر روی میز چیده می‌شود. البته معمولاً از یک پیش‌غذا، دسر و سالاد نیز که از قبل بر روی میز تعبیه‌شده، استفاده می‌کنند. از مزایای این روش حالت رسمی‌تر، قابلیت برنامه‌ریزی و صرفه‌جویی در هزینه‌ها است. البته از معایب آن نیز محدودیت غذایی برای مهمانان و نیاز به خدمه بیشتر را می‌توان ذکر نمود.

یکی دیگر از نوشته های سایت :   معرفی برخی دستگاه های آزمایشگاهی  و انواع آن ها

برای  این نوع مرسوم است و استفاده می شود و معمولا طرفداران زیادی هم دارد.

  • منو تالار عروسی به شیوه سرو بوفه:

سرو به‌صورت بوفه شامل یک میز طولانی آراسته‌شده با انواع و اقسام غذاها و نوشیدنی‌ها است. در این حالت مهمان‌ها با سخت‌ترین سلیقه و نیاز نیز می‌توانند یک یا چند غذای موردعلاقه متناسب با شرایط جسمی‌شان را یافته و برای خود سرو نماید. به‌راستی جذابیت چنین مهمانی‌هایی بالا است و ازنظر جلوه بصری عالی و از باب سلیقه مهمان برترین مدل مجلس عروسی به شمار می‌رود. اگرچه بسیاری به علت هزینه بالای این نوع مهمانی از انتخاب آن صرف‌نظر می‌کنند، اما به‌راستی باشکوه‌تر از آن را نمی‌توان در میان سبک‌های رایج در مجالس یافت.

  • منو تالار عروسی به شیوه سرویس و تشریفاتی:

انتخاب منو تالار عروسی به شیوه سرویس و تشریفاتی بدین گونه است که شما برای هر نوع غذا یک ایستگاه مجزا و خاص در نظر گرفته و علاقه‌مندان به آن غذا را به ایستگاه مدنظر دعوت می‌کنید. بدین ترتیب افراد با گزینه‌های محبوب خود در تعامل بیشتری هستند. از طرفی در این روش زوج‌ها بیشترین علاقه و سلیقه خود را به نمایش گذاشته و می‌توانند مهمانان خود را در حد فراوانی شگفت‌زده سازند. در این حالت بی‌نظمی و آشفتگی که ممکن است در سرو به‌صورت بوفه مشاهده نمایید وجود نداشته و هر آنچه به نمایش درمی‌آید، تعامل و رابطه‌ای صمیمی‌تر میان حاضرین در مجلس است. در اینجا نیز هزینه متناسب با تعداد ایستگاه‌هایی که در نظر می‌گیرید متغیر خواهد بود. برای کاهش هزینه‌ها می‌توانید بر تعداد ایستگاه‌های مدیریت کنید.

منبع:

https://b2n.ir/g38247

https://zaya.io/33tdc

https://zzb.bz/s2BuC

 

 

کاربر